boooring!

wohooo ett inlägg!! vi är inte så bra på att uppdateraaaa hehe men nu skriver jag llite för jag har tråkigt och har haft det hela dagen för jag har bara legat hemma och kollar tv för jag är sjuuk och det suger! hoppas jag blir frisk till helgen, även ifall jag hade planerat att bara vara hemma och ta det lungt så hade det vart gött att vara frisk:) 
nu ska jag kolla film puuussiiii

oj va sööta

NOW.WE'RE.TALKING

He's back, yey.

/happyy mandy

blondinnatha

heej blogggen, känns inte som jag har bloggat på 234567 år, men jag har helt enkelt inte hafft tid, skolan tar min tid och på helgerna tar vännera över, så är rätt så upptagen om man kan säga så? daaaH!

vilket fall, helgen har faktiskt varit bra, säro i fredags med ida & amanda och det var trevligt, men jag lyckas ju alltid bråka med ngn, och även denna kväll fick det bli så. tur man har sina änglar med sig då.
Löragen kanske inte var lika lyckad men vi började med middag hemma hos amanda för att fira thea lite somm fylldee igår i fredags och vi krökade lite. sen drog vi till olle hellman och krökade en stund. hahaah erik älskling var jätte gooooo. hhahahaa.   vilket fall, sen tog vi bussen därifrån till särö, där det kanske var mindre roligt, jag menar vem uppskattar bitcharna som är kaxiga? pff.. inte jag iaf. hahaha.

aja, nu ligger jag i sängen och vill ha godis, funderar på baka ngt? men är sååå dålig på de. man skulle haft mvgboy i hkk, men det har man ju inte. höhö :) PUSSS

tjooobree

vaknadeee preciis och är tröttttt som en apaaa lirar msn just nu och ska ska jag plöggaaa
igår var jag med tjejerna, först hos mandy och firade thea lite och sen drog vi till olle och sen till särööö inte så jätte lyckad kväll menmen så är det iblaaand!


jag och äcklig matte

nathy och fransii

natha fransi och jag påväg till säröö
 / elleeee

barnet

"klockan är fan 3" - ida- godnatt.
känner mig ensam nu när ida snarkar brevid mig, trevlig kvälkl för lvrigt. godnatt min skatt
/mandy, + sovande gris


hoolla amigoos!

sitter här och pluggar spanska och det suger för jag fattar INGENTING och jag hatar spanska.är fetting trött också för alla som vill vetaa men imon så fyller theaaaa år och då ska det ffiiiras med ngt kul! :D 
 /ellee

tröttttt

ciaaaooobloggizzz ellegirl här!
jag är äckligt trött och orkar inte gå till skolan imon för det är jobbigt, men måste eftersom jag och giiirlsen ska till kba&öppethus på lindälv imon. funderar på att sova snart annars kommer jag aldrig komma upp i morgon hehe
förresten har ni tänkt på era gymnasieval ni som ska välja nu?
jag ska iaf välja samhällekonomi på lindälv och hoppas det blir braaaaaa :D
aja nu vet ni det, sov gotttt pch ha det dyngsteeeeeeek köss


ganska coola tjejer

godkväll

hallå bloggen! skola idag igen, men gött slutade kvart över 1. schtek som fan azzo!

planerna för imrogon der ut som ssåhär:

skolan först.
bussen in till kab med tjejerna.
äta sushi, YESSII!
gå på öppet hus på lindälv, framtida skolan!
dra mig hemmåt och plugga
sova.

det där lät väl verligt roligt? höhö.

ni får en bild så kvällen för er är gjorda iaf,




det går bra nu

..kompis det går bra nu.  Jag har galet mycket plugg till ett galet svårt no prov, mitt hår skiftar i nyanser som det inte finns ord för och jag har två hål i tänderna. På varje sida också så jag måste gå till tandläkaren två gånger och borra. som grädden på moset, pricken över i:et osv så ligger den där jäkla snön kvar och irriterar mig. man kan inte gå ngn stans utan att halka. lägger in lite bilder på min man så kan vi alla bli glada


vill haaaa


kläder jag vill ha! / eliin


E DET DYGNBALL ELLER BARA STEK?

BLONDIN NATHALIE!

tänkte lägga upp lite goa bilder ifrån 2009 & 2010,

LOVE IT, HATE IT, WHATEVER JUST ENJOY IT.

pics,








fortsättning följer...


hiss/diss



SKOLAN
det är såååå jobbigt med skolan och speciellt allt plugg man får! men det som jag tycker är jobbigast är att gå upp på morgonen vid typ 6 tiden för att man ska till skolan... riktig disss!

onsala
deet suuuger i onsala för det händer ALDRIG något här! det är nog det som mest suger i onsala.. vem vill liksom behöva åka någonstans varje gång man vill göra ngt kul? inte jag i alla fall..


sommaren!
vi älskar värmen, solen och looovet! finns inte så mycket mer att skriva, tror fler än oss tycker såhäär?

sportlovet
då ska jag och nathaa till hovfjället med ledarutbildningen och åka skidor:D det ska faktiskt bli riktigt kul! synd bara att amanda inte ska meed

köss / steeekareliiin


sjuuk


elleee här och är sjuuuuk!
eller sjuk och sjuk, mest trött och orkar inte skolan säger som amanda, 2cool4schooool hihi. Så idag har jag bara vart hemma och sovit tyyp asnice!
jag ska snart plöggaa so fast jag orkar inte det hehe :)
som ni kanske redan har förstått så har manndyy även hängt på våran seriööösa blogg :D
nu ska jag sova lite till ha det gött pusssssssss


en töööff bild på mig ida och mandyypandy

2cool4school

sitter för tillfället i skolan och har jävligt ochill på en so lektion, första världskriget var inte riktigt någon hödjare.

Fredagen var en riktig lösarkväll för mina damer, dessa gottare säger jag bara. Annars vill jag bara säga att min oerhört fina vän Ida har skaffat blogg, litenfinflikka.blogg.se håll er uppdaterade! Tänkte lägga upp lite goa pics från lite gott&blandat, hörs biaaaatches hihi fniss. pussisar


godmorgon bloggen!

cha cha, blondinnatha här. wzuppp??
klockan är 06.56 och jag har precis fixat mig och duchat och allt. Inatt har varit obbig, jag har frysit,svettats, och det var jätte jobiigt för jag drömde mardrömmar och shit, därför man ska skaffa sig en pojkvän man kan krama om. så skicka in era annonser så får vi se vem som vinner mig!smämtåsido.

SOM NI SÅG IGÅR HAR VI FÅTT EN TILLSKOTT, MAMANDA WERNLUND WOOOHOO! ni komemr alla älska henne, jag menar hon är en snygg killmagnet, raaawr! men observera att hon är min, höhö!

nu ska jag äta upp min macka och oboy, sedan kila iväg till skolan, sooo long!


visste ni att.... numero dos

bloggen har fått ett tillskott? nämligen mig!
 
c ya soon / mandy

VISSTE NI ATT..

.. att jag fyllde 16 för 8 dagar sen? det är faktisk sant och min present av amanda och elin är ju bara helt underbar!




SÅ nu ska jag ha kul inatt iallafall. so long fuckers!

natha is back with a new thing

Hej bloggen.

det var kanske 3 veckor sen jag bloggade? SKÄRPNING! men det var så att vi la ner det en stund eftersom våra läsare var för många och så, så det var jbbigt att vistas ute eftersom man var så igenkänd, skämt osidå men nu är vi allafall tillbaka men nya shopping rundor, nytt gossip och såklart partylife!

Helgen berättade ju elin om och jag kan bara hålla med om det har varit en bra och rolig helg, trots incidenter på 
dansgolvet, men jag säger som en söt liten person sade "det är bara roligt med folk som bjuder på sig själva", så vi får väl skratta åt det, sitället för att skämmmas. höhö.

Just nu är den är det en underbar måndag, jag menar skolan finns det något roligare? och godis och data och musik sitetr dock inte fel, så bästa godiset kommer ju ifrån


LOLIPOP!!



och jag har även infördskaffat mig en ny väska med fransar;




PUSSSSSS eran lilla surri-burri gossip lösarn snygg nathalie faktiskt helminen!!!!!

elin cool

hej  jag är cool hejdå

ciaaao

eftersom det är så många som läser våran blogg så har vi fått många klagomål på att vi uppdaterar dåligt därför slänger jag in en snabbt inlägg.

helgen har vart bra, blev lokalfest i fjärås i fredags och igår var jag hos ngn tobbe och kollade film :) idag har jag inte gjort någonting, bara kollat film och spelat tvspel :D 
nu har även skolan börjat och det suger, jag har därimot inte börjat plugga ngt hemma än men det kommer imon...

aja nu ska jag & mamma åka och köpa kakao, för jag ska baka chokladbollar hela klassen till imon typ bara för att vi är så trötta på måndagar på mattelektionen så ska vi ha så varje måndag, sjukt gött!
jaja ni får ha det göttttt
kössss

bilder från fjärås:





RSS 2.0