SMELLS.LIKE.TEEN.SPIRIT

Hoppas någon förutom Thea läser den här bloggen, för måste bara tipsa om VÄRLDENS bästa killaparfym. 

pussssiii / mandyyy

new stuff

juste ja jag glömde visa er en sak. igår var jag inne med natha i gbg och köpte en kavajliknande sak haha. den är inte riktigt min stil men jag tyckte den var riktigt snygg!


såhär ser den ut:) ja jag vet att man inte ser mkt men det var det bästa sätter att visa den på med tanke på att det är en webbkamera och att min kamera är borta typ?

och en sak till, det är feeeeetisdagen idag! och det är då man ska äta semlor men hur gör man om man inte gillar det då? jo gör  som min baka en riktigt go kladdkaka och läska dom andra när dem sitter med sina äckliga semlor hahaa

change who i just to be

woho en uppdatering! vi suger på detta men anledningen är ju att:
1 vi har inga läsare haha
2 bloggdesignen är riktigt fuuul!
sedan är det säkert massa mer saker men a det var dom jag kom på nu :)

just nu gör jag inte så mycket, ligger i min goa soffa och kollar oth (one tree hill för er som inte visste det) och är inne på datorn. Snart ska jag börja packa inför min och nathas resa. vi ska nämligen till hovfjället imon! mysigt :)
ja nu har jag itne så mkt mer att skrivaa pussii

jag just nu, sidbena wohooo
 

chachaaaaa

jag sitter och steker i skolan med jullllee rask josef helen och emmaaa , det är nice :D har haft nationella idag i svenska och det gick helt okej. skulle skriva om olika typ "fack" som man blev placerad i aja skit samma ni 9or som också gjorde idag fattar nog var jag menar :D:D
josef vill slänga in ett hej ockåååå
hej /  josef!!!!!!!!!!!!!
aja nu ska jag steka lite mer på min grill så ni får ha det niceee pussiiiii

SHOES

åh vad glad jag är, pappa fick precis ett mejl om att mina skor kommer imrogon :D:D:D synd bara att jag inte kan använda dom än på evigheter. hoppas fan att dom är lika snygga i verkligheten som på biild!

/maandyyyyyyyyyy

falling in love with a...

Vice man say only fools worth shame, denna låt eller detta är snaanare en mening ur låten i canp help falling on love with you och just nu spelas denna i mina högtalare för kärleksmusik är bland det bästa!
vilket fall, jag måste be om ursäkt för min riktigt fdåliga uppdatering, men det är så då attt jag har gjort annat som sprutat skomp och vevat mest liksom!

nej men det ska bli förändring men eftersom min data är på lagining gos mandys dad(grr), så får man väl hm vänta tills den är klar.
Och på senaste har det varit lite orligt omkring mig, så har inte orkar med så mycket annat än sova, vakna,äta,skola,sova. höhö! men i vilket fall, nationellt prov idag=helvete:( blää!

MÅSTE GITTA NUUU, SE YAAAA IN THA RRAL WORLD

XOXOXOXOXOXOXOXOXO NATHALIEEEEEEEE BITCHHHHHHH HELMINEN! U KNOOW ME, RIGHT AAA?

elleishär hehe

lite uppdatering kommer häär! men orkar inte skriva så långt inlägg för jag är trött och det är jobbigt hej då hehe

I.GOTTA.FEELING

Ligger i sängen och funderar på att kanske gå upp eftersom att natta kommer om en halvtimma. Hur segt är det inte t när man har sovmorgon till halv tio går bussen bara kvart i 9?  Suger, men aja när snön går bort kan man bli moppegirl höhö.
Förövrigt kommer det bli en fett rolig kväll!
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss / Mandyyy


yäyäyäyäyäyä

yäyäyäyäyäyäyäy jag har trååkigt:D fast det e rätt gött för jag har inget plööööggg och sitter i soffan och bara tjockar mig framför tv där vänner är på och sitter och lirar msn också! pratar med efterblivna thea som också har en blogg: theai.blogg.se :D:D:D jaja nu ska jag kolla tv köööösss
själv tycker jag att jag är ganska porrig och så

RSS 2.0