en väldigt trött natha bloggar..

Denna trötthet komemr ifrån att jag igår gick och la mig vid halv ett och skulle upp halv fyra, eftersom jag skulle sätta mig på ett fukking tåg för att åka till Norrland, vilket var jävligt jobbigt. Och mamma har ju gjort illa sitt knä så hon hoppar på krykor så jag fick bära allting nä vi var i stockholm, och det var fanimej det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv!!!!!!!!!!

Vilket fall, nu ligger jag i soffan hos mormor och saknar mina älskade vänner, och tänkker på honom, damn vad han är söt! hihi. såg att även elni hade uppdaterat idag, wooohoo framsteg gummaN! saknar dig, saknar amanda,saknar fransi,saknar lille bitch ida. :) men nyår tjejer, då jääävlar, dock inte bara vi, ,men vi är bäst änsdå. hehe.

Önskelistan iår är väl inge speciell ;

Kläder
skor
smink
parfym
Pengar

<3 Imorgon ska vi ta lite bilder, och dåå lägger jag upp lite bilder ifrån JUL :)

pusss nathlii


önskelista!

slänger in en snabb önskelista tills imon, kanske helt onödigt men har inget att gör så jaja..

1.Dator ( vilket jag inte tror att jag får)

2. babyliss icurle (en locktång som verkar bra)

3. smycken.

4. kläder såklart

5. väska

6. necissär ( stavning? )

7. pengar.

kommer inte på så mkt mer, men om jag gör det kommer det upp!



pusss / elin


091223

imon är det julafton´GÖTT:D nu har jag precis vaknat och ska snart upp och äta frukost. idag ska jag vara med amanda tror jag, fast hon jobbar nuuu tror jag och slutar vid 4 tror jag..
igår var jag och natha hos olle&rasmus och badade jacuzzi och kollade eurotripp ( en äckligt bra film ).

Nu sitter nathaa på tåget upp till norrland, vet inte var i norrland hon ska menmen. och imon ska jag träffa mina kusiner också!:D längtar så mkt! kameran hänger med dig så kanske kommer in lite goa bilder på bloggen från min jul sedan.
nu ska jag ner och ätaa

pusss elliiin


SMINKIEDINKIELINKIE

Sånt som är kul att veta är hur flk sminkar sig och vad det använder varje dag :)
 Innan sminkade jag mgi nästaan ingeting, men helt plötsligt har jag blivit beroende utav smink, fast inte på ett sett så man säga "hej barbie" :) hihi!

Detta använder ja:

1.Foundation i hela ansiktet, så att det blir jämt :)
2. Vanligt puder på nästan där man blir lite glansig av Foundationen!
3. Lite brun Kajal under ögat, blir inte stor skillnad, men jag tycker det är snyggare. :)
4. Brun ögonskugga på ögonlocket,inte mycket, men lite.
5. svart kajal längst ute vid ögat, oftast bara nere, men ibland uppe med.
5. Mascara på överfransarna, ibland nederfransarna med, men inte så ofta.


så ser min vardag ut,det låter jätte mycket men jag kan lova att så mycket är det faktiskt inte :)

/nathly!


Vaaken!

hejbloggizz!
nu har jag vaknat och ätit frulle. har en stor städ dag framför mig... lovade mamma att städa toaletterna och damsuga på övervåningen, men vad gör man inte för sin mamma? haha skoja, jag får pengar för det!:)
tror jag ska träffa natha sen. bara att hon bor så långt bort så jag orkar inte gå dit.. men måste ändå träffa henne för hon ska tillnorrland imon som jag sa igår och är borta ett tag, måste säga hej då till henne hihi :) vi kanske ska till ollis och kolla film! aja nu ska jaag fortsätta städa...

pösss / elle

 bild på mig och ida från halloweeen :)


Natha smarti3 bloggar.

hej och ursäkta våran sjukt dåliga uppdatering, men här är några anledningar:

1. Bloggdesignen är såååå sjukt ful, jag har ingen aning hur man gör med koder osv. utan bara fått lite hjälp, men om någon gullig filur ville hjälpa skulle det vara toppen!! =)

2. Det är inte precis så att folk vet om denna blogg, eftersom vi inte gett ut den, hehe. men det kommer, jag lovar.

3. Motivationen till att blogga finns inte riktgit än, men jag tror det kommer med tiden om jag ksa vara ärlig.


Som elin sa var vi i kba idag, och det var sjukt gött föör nu är ALLA julklappar klara=3st! haha, mamma, pappa och pappas fru. Har ju som sagt inga syskon, så det är väl skönt vid juletid. skämt åsido.

här Kommer lite bilder som ger mig sommarkänsla:




elin hissar / dissar



1. JULEN! jag älskar julen. det är verkligen en av dom mysigaste dagarna på året och att få samlas med släkten kan faktiskt vara lite mysigt då och då. allt snack om att man ska köpa julklappar till sig själv istället för andra tycker jag är lite konstigt, jag menar, får inte ni mer grejer av era föräldrar än vad ni skulle fått om ni köpte sakerna själv? det får iaf jaag!

2. nyår! Det är verkligen något jag hissar för att det är en riktigt roooolig dag och jag och mina vänner ska fira med skoooompa och smirrreee, då mår vi som bäst! haha

3. sushi, hur gott är inte det? åt det idag med natha och det var grymt gott! fast, man får inte äta det fö ofta, då tröttnar man...

1. kylan. jag gillar verkligen itne när det är såhär kall ute och det är riktigt jobbigt med snö! fast ibland kan det vara riktigt mysigt óch fint och blablabla, men att det ska vara så himla kallt tål inte jaag!
 
kommer inte på någon mer diss just nu för jag är trött och uttråkad= ingen fantasi...
aja ha det göötttt
pöösss elin


hemma kväll...

chacha bloggeen!
idag ska jag ha en hemma kväll, vilket jag även hade igår... det suger! jag skulle igentligen vart med natha och kollat film men så var det så att vi ska klä granen här hemma ( vilket i sig är väldigt mysigt ) och jag trodde vi skulle göra det imon så jag kunde vara med natha idag eftersom hon åker till norland på onsdagNOOO och sstannar där tills tisdag? iaf så nu sitter jag hemma och gör ingenting menmen , imon hoppas jag på något kuuuuul! får höra med amanda hon brukar alltid va på nått :).

nu längtar jag tills på torsdag!!!!! jo för vad är det för dag då? jo julaftoooooon JIPPIIIE. då ska jag träffa mina kusiner som bor i hong kong ( fast dom kommer till sverige ) vilket ska bli mycket roligt!

over and out / elin

äckligt sugen på godis nu.. men nejnej isf måste jag gå och köpa det , vilket jag inte orkar haha :)

SNÖÖÖ :(:(

Jag hatar snön för det är kallt och man kan inte andvända moppen , så om man ska nånstans så måste man ta bussen fast det är itne så farligt men annars måååste man gå, vilket är JOBBIGT!!
i dont need to berätta om min helg eftersom nathaa redan gjort det typ :D
idag ska jag och sorken in till kungsbacka och julhandlaa det sista, ska bli skönt att vara klar med det, men det suger att jag typ inte har några pengar kvar...
aja längtar som tusan till nyåår då bliree feeest med bäästa!

xoxo elleeee

här kommer lite SNYGGA BILDER!




SÖNDAGSMYS!

hallå bloggen!

söndag och fjärde advent idag,. bara FYRA dagar kvar till julafton, och det känns mycket längre!
I helgen har det varit röjjjj! i fredags var jag, amanda och elin först i kykan ( eftersom vi ska bli konfirmandledare) och typ hade liten julfest, svin booring men man är ju så snäll och ställer upp, iallfall nu iannan jul jag menar annars kanske man inte får presenter av tomten? hoho.. i vilket fall, efter de åkte vi till Våran vän Alex som ade krök typ, så var vi ädr och mot slutet blev det riktigt kul med mina tjejer, även fransisica och ida var med oss där. Sen sov jag hos Mandy.

Lördagen fick man gå upp 08.20 bara för amanda skulle jobba, men etfersom vi bor så nära tar det bara 20 min att gå hem så somnade jag när jag kom hem. hehe:) Senare på dagen skulle jag inte och fikade mecd olle, men det slutade med att jag satt på donken med jacob,amanda,fransi,elin och olle. haha:) Efter det så åkte jag, jacob,olle och amanda hem till henne och gjorde mat och idioterna J&O skulle såklart bada i amandas BADKAR! haha. störda killar. sen började vi kröka hos amanda och det slutade med att vi var där hela kvällen, vilekt var mysigt, sen gick jag och fransi & delin hem . tog typ 30 min. gick fort:)

PUSS NATHA SMARTIEE

En efterlängtad..









jullov, YESSSIIIBOOOOY!

JULLOV fyfan vad götttttt. nu blire skomp och scteeek! kan det bli bättre? typ inte du vet lirre!1
Aja, fick betygen idag med, bajsdåliga men bättre än dig, HIHI! =) vettefan vad elin fick men hon ringer mgi sen hoppas jah och berättar.

NU SKA JAG DUCHA OCH LETA ÖRHÄNGEN! HÖRS SEN: PUSS(L)

elles första inlägg

tjääna!
ja då var det mitt första inlägg. ska börja med att skriva att natha kryddar som fan på mig sjukdom! hehe jaja idag har jag vart i skola.. sedan åkte jag in till kba och träffade moa och gick där ett tag med henne, sedan träffade jag fransiiiii och vi åkte hem.
äntligen är alla läxor slut! hur skönt som helst, funderar på att sätta på gossip girl som jag älskar och käka godis och bara ha det gött!
snart är det jul! om ca 8 dagar har jag redan träffat jultomten, jippiiii :D
och en sak till, någon mer än jag som längtar till nyåååår? ska ha det bäst med mina tjejer!!
ha det göttt kössss



njuuut av denna fräscha bild påmig och nathyyy


eight day left..

HeLLo, fortfarande sjuk, men febern är borta nu så skolan imrogon, och eftersom vi slutar på fredag så är det chill liksom! ;) Just nu sitter jag och lyssnar på musik.
Snart är det jul, och jag lngtar till alla paket och sen i vecka efter de är det nyår med tjejerna sen fest, sen en vecka efter den igen fyller jag år. WIIHOOO! grymma veckor attttt se fram emot tycker jag h3h3! aja, njut av bilden så ses vi. cha cha!






och tillsist, tack nathalie för headern (v) hihi

andra inlägget, wiihoo!

Redan andra inlägget, måste vara rekordsnabb? ironi iofs, men ändå =)
VIlket fall, bara 9 dagar kvar till julafton och jag är sjuk, inte så allvaligt men ändå, det suger verkligen!
Min önskelita består iallafall utav kläder,kläder, och återigen kläder. Även lite smycken och smink och annat som vi tjejer bara älskar! h3h3! menmen, ska be ellleee blogga lite snart föfan. ha de G !!

xoxo nathlliii



RSS 2.0